Kynga Hungária Kft.


Üdvözöljük a különleges teakeverékek és ízesített kávék világában!

Cégünk a 2006-os évben alakult. Webáruházunkban elsőként a különleges teakeverékeket kezdtük el értékesíteni, melynek választékát folyamatosan bővítettük. Ezt követően, nem sokkal később elkezdtük az ízesített kávék forgalmazását is. Mindkét termékkörünk sikere a kíváló minőségnek és az utánozhatatlan ízeknek köszönhetően a mai napig töretlen.


Megnézem a termékeket >>>


Termékeinkről dióhéjban.

Teakeverékeink gyógynövényeket, aszalt gyümölcsöket, virágokat tartalmaznak, melyek az egészségre gyakorolt jótékony hatásuk mellett magas élvezeti értéket is nyújtanak. A teakeverékek összetevői kizárólag tiszta természeti környezetből származnak, válogatás után csak a KIFOGÁSTALAN MINŐSÉGŰ ALAPANYAG kerül a teakeverékekbe. A tealeveleket, gyógynövényeket, virág szirmokat sok szorgos kéz gyűjti össze településektől távoli területekről.

Az ízesített kávék 100% Arabika kávészemeket tartalmaznak, melyeket TERMÉSZETES ÍZESÍTÉSSEL látnak el. Ennek köszönhető az az utánozhatatlan íz, melyet más kávékészítményeknél nem lehet tapasztalni.


Megnézem a termékeket >>>


Miért választanak ilyen sokan bennünket?

A kifogástalan minőség mellett nagy figyelmet fordítunk a Vevőink érdekeire is! Rendszeres akciókkal tesszük még vonzóbbá a vásárlást, melyhez akár még ingyenes szállítási költség is társulhat!

Termékválasztékunk rendkívül választékos íz világú, ahol az esetek túlnyomó többségében mindenki megtalálja a szája íze szerinti teát.
Miután megismerkedik a magával ragadó ízekkel, hamar rabjává válik szinte minden kedves fogyasztónk.

Számos kiszállítási formát lehet választani attól függően, hogy éppen melyik a leggazdaságosabb vagy legkényelmesebb a Vásárló számára.


Megnézem a termékeket >>>


Köszönjük a bizalmat mindazon kedves Vevőinknek, akik eddig is a különleges teáinkat vagy éppen kávéinkat választották, és bízunk benne, hogy egyre többen lesznek, akik bővítik elégedett vásárlóink táborát.


Üdvözlettel:
Palczert Tamás és Lember Tünde